The Tables - by:Larm 2002

Bilde fra Last.fm

The Tables
Caledonien Hall
by:Larm 2002

TERNINGKAST 4

Med fartstid helt fra 80-tallet (!) må Oslo-bandet The Tables være by:Larms soleklart eldste deltakere. Karrieren så langt kan vel ikke akkurat sies å være preget av målbevissthet og store ambisjoner, men i visse kretser har de en semi-legendarisk status - mye takket være det ti år gamle debutalbumet "Shady Whims & Obstacles".

Bandet gikk på by:Larm-scenen med en befriende alt å vinne, ingenting å tape-holdning. Vokalist Bartleby klaget på forkjølelse, men konserten var likevel langt på vei en ren sjarmøretappe. Den relativt ferske besetningen spilte med stor entusiasme og overraskende mye trøkk. Oppskriften er den samme som den alltid har vært: Vindskjeiv pop med gitar og orgel. The Tables befinner seg så hinsides enhver trend at de er tidløse.

Bandet har et trofast og entusiastisk publikum i hovedstaden, og mange av disse hadde tydeligvis funnet veien til Caledonien i de sene nattetimer. Det var mange gode glis og et og annet tilløp til rytmisk utfoldelse å se. Ikke mange by:Larm-band oppnådde såpass.

Originalt publisert i Stimuli 2/2002
© Roy Søbstad

Kommentarer