Mer krangling og sex

After We Fell
USA 2021
Regi: Castille Landon
Skuespillere: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin
Aldersgrense: 12 år

TERNINGKAST 2

Mens vi venter på den fjerde filmen om kjæresteparet Tessa og Hardin: Her er den tredje.

Undertegnede har sett begge de foregående filmene i denne serien, «After» (2019) og «After We Collided» (2020), men det ville være synd å si at de gjorde inntrykk. Ærlig talt kan jeg ikke huske hvordan den forrige sluttet, men når «After We Fell» begynner, er i hvert fall våre venner Tessa (Josephine Langford) og Hardin (Hero Fiennes Tiffin) sammen igjen.

Forholdet deres er også akkurat like «stormfullt» som det alltid har vært. Hver gang livet smiler til disse menneskene, kan du være sikker på at en «overraskende» hendelse eller «sjokkerende» avsløring – gjerne noe som har med sjalusi eller deres respektive familier å gjøre – venter i neste scene. Vel, det blir i hvert fall mye sex av alt dramaet.

Slik er det: Jeg forstår at vi liksom skal bli følelsesmessig engasjert i Tessa og Hardin – de er jo så unge og pene og bærer på så mye vondt og vanskelig – men for meg slår dessverre den ene plot-twisten den andre i hjel. «After»-serien er bare enda en såpeopera som aldri kommer til noe poeng.

Og innen «After Ever Happy» (!) får premiere om et års tid, har jeg for lengst glemt denne filmen også.

Originalt publisert i Fædrelandsvennen 08.09.21
© Roy Søbstad

Kommentarer